Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
572177
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Petr Klusáček
Dne 10.7. jsem se zúčastnil masožravkového workshopu, který mohu všem kteří rádi fotí kytičky jen doporučit. Lektor se trpělivě věnuje účastníkům a pomáhá s odstraňováním chyb a nedostatku.
Byl to úžasně strávený den, který mi pomohl vyjasnit spoustu věcí.
Těším se na další workshopy
Zdeněk Honska
Zdravím všechny, kteří se rozhodují zda je tento workshop pro ně to pravé.
Dva dny zpátky, 10.7.2021, jsem absolvoval workshop "masožravky". A hodnocení? V krátkosti, pecka. Překonalo to mé veškeré představy. Již dříve jsem se pokoušel fotit kytičky, ale stále tomu něco chybělo. Teprve tento kurz mi naplno ukázal úžasný mikrosvět kytiček a pod vedením skvělého mentora, Jirky Skořepy, jsem se naučil mnoho věcí, které mi určitě pomohou se posunout dále. Jirka má bohaté a dlouholeté zkušenosti ve focení rostlin, dokáže o nich poutavě vyprávět a hlavně, své zkušenosti umí předat úžasným způsobem. Po celou dobu konání workshopu se o nás staral jako kvočna o kuřata, radil a pomáhal. Takže pokud si chcete rozšířit své fotografické obzory, nebo se naučit něco nového, neváhejte. Určitě to stojí za to. A kdo ví, třeba se vám focení kytiček zalíbí tak jako mně, a začnete se tomu více věnovat.
Jirko, moc ti děkuji za skvělý den, byla to paráda.
hledat
×
Chci, abyste se na mém webu cítili jako doma. Kde všechno funguje jak má (k tomu slouží nutné technické cookies ), ale nikdo vás nešpehuje a neobtěžuje. Proto nepoužívám žádná matketingová či analytická cookies.