Objednávka e-knihy Fotografujeme rostliny a květiny

Děkuji za váš zájem o koupi elektronické knihy

Cena e-knihy „Fotografujeme rostliny a květiny“ činí 580 Kč/24 €.

Slevy

Zvýhodněná cena pro platící účastníky mých workshopů (i dřívějších) činí 450 Kč/18 €.
Zvýhodněná cena e-knihy platí i při současném objednání a zaplacení e-knihy a budoucího workshopu. Při případném zrušení takto objednaného workshopu bude vrácená platba ponížena o částku odpovídající plné ceně e-knihy (580 Kč).

Případné vystavení dárkového certifikátu (A4) v pdf a zaslání e-mailem: Zdarma

Pro prodej e-knih platí všeobecné obchodní podmínky, dostupné online na https://www.skorepa-photo.com/e-knihy-a-fototahaky/vseobecne-obchodni-podminky-46

Důležité upozornění:
Objednávku vám potvrzuji a doklad s údaji k platbě zasílám obvykle v průběhu 1–2 pracovních dnů.
Co nedokáži neovlivnit, to je případné zablokování mé zprávy na antispamových filtrech.
Jestliže vám e-mail ode mne nepřijde během několika dnů, zkontrolujte složku „koš“, „nevyžádaná pošta“ či „spam“ ve vašem mailu a pokud zpráva není ani tam, připomeňte se mi znovu.

K platnému uzavření kupní smlouvy prosím vyplňte následující údaje:








Právo na odstoupení od smlouvy do 14 dnů - vyberte

* Souhlas s podmínkami

521616

Co je digitální obsah a jak je to s odstoupením od smlouvy do 14 dnů, zdroj citace: Spotřebitelský průvodce – COI

Odstoupení od smlouvy do 14 dnů u digitálního obsahu

a) Co je vlastně digitální obsah?

Skladba vašeho oblíbeného interpreta, mobilní aplikace, registrace v internetové seznamce, seriál online, počítačová hra, program, e-kniha a podobně, pokud vám byly zpřístupněny pouze online, bez toho aniž by vám je podnikatel dodal na CD, DVD, USB flash disku nebo jiném tak zvaném hmotném nosiči.

Protože se nejedná o zboží ani službu, platí odlišná pravidla.

Jestliže vám byl digitální obsah dodán na hmotném nosiči, jedná se o klasickou koupi zboží.

b) Kdy mohu od smlouvy odstoupit?

Pokud si přes internet objednáte digitální obsah (např. e-knihu), která vám byla pouze online zpřístupněna, je třeba počítat s tím, že právo na odstoupení od smlouvy do 14 dnů máte jen za určitých podmínek.

První situací je, že neodsouhlasíte zpřístupnění digitálního obsahu v prvních 14 dnech, aby vám zůstalo zachováno právo od smlouvy odstoupit. V takovém případě si na e-knížku 14 dní počkáte a během této doby si můžete její objednávku rozmyslet.

Právo odstoupit od smlouvy máte i ve chvíli, kdy vám podnikatel e-knihu zpřístupní hned po objednávce, aniž by to od vás chtěl odsouhlasit nebo vás opomene upozornit, že pro vás okamžité poskytnutí digitálního obsahu znamená ztrátu práva na odstoupení.

Odstoupení od smlouvy do 14 dnů nesmí být ze strany podnikatele spojeno s jakoukoli sankcí.

Kde je to upraveno: § 1818, § 1820 odst. 1 písm. f), § 1829 odst. 1, § 1836 písm. b) a § 1837 písm. l) zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

c) V jakých případech nemohu od smlouvy odstoupit?

Jakmile je vám digitální obsah zpřístupněn, právo na odstoupení ztrácíte. Důležité je, že vás podnikatel musí o této skutečnosti informovat, a to ještě před potvrzením závazné objednávky. Zároveň si podnikatel musí vyžádat váš souhlas s tím, že vám bude digitální obsah dodán ještě před uplynutím 14denní lhůty pro odstoupení od smlouvy. K poskytnutí výslovného souhlasu je nezbytný aktivní krok z vaší strany, například zaškrtnutí příslušného políčka v průběhu objednávky. Pokud jste souhlas nedali a podnikatel digitální obsah přesto zpřístupnil, odstoupit od smlouvy můžete a podnikatel není oprávněn požadovat po vás žádnou platbu.

Kde je to upraveno: § 1820 odst. 1 písm. f), § 1837 písm. l) zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
21522022
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Romana
Těším se na knihu
hledat
×
Chci, abyste se na mém webu cítili jako doma. Kde všechno funguje jak má (k tomu slouží nutné technické cookies ), ale nikdo vás nešpehuje a neobtěžuje. Proto nepoužívám žádná matketingová či analytická cookies.