Závazná přihláška na podzimní krajinářský a dlouhočasový workshop v Chorvatsku 14.–22. října 2023

Děkuji za váš zájem o podzimní workshop fotografování krajiny, architektury a dlouhých expozic na pobřeží i v horách Chorvatska.

Několik základních informací:

  • Termín: 14.–22. října 2023 (7 celých dnů fotografování); odjezd možný 21. října večer nebo 22. října ráno do 9:00.
  • Místo: Pobřežní chorvatské městečko Senj s okolím plus hory národního parku Severní Velebit.
  • Počet lektorů: 3, Jiří Skořepa (krajinářská a přírodní fotografie, specialista na fotografování s filtry), David Surovec (krajinářská, street, panoramatická a noční fotografie) a Martin Gallie (krajina, architektura, specialista na fotografování dlouhými expozicemi).
  • Počet účastníků: 12, při velkém zájmu maximálně 14 (4-5 účastníků na jednoho lektora)
  • Fyzická náročnost: Nenáročné. Časté fotografování přímo od parkoviště nebo několikakilometrové vycházky v nepříliš náročném terénu, srovnatelném např. s turistickými stezkami v Českém krasu.
  • Nutné vybavení:
    Vlastní fotoaparát - digitální zrcadlovka či bezzrcadlovka (kompakt) s výměnnými objektivy
    Objektivy různých ohnisek - využijete jak širší sklo, tak základní ohniska i delší teleobjektiv
    Stabilní stativ. Pokud jej nemáte, lze na dobu workshopu (po domluvě předem) bezplatně zapůjčit od Manfrotto CZSK.
    Dálková spoušť kabelová, infra nebo rádiová. Nouzově lze nahradit používáním samospouště.
    Polarizační, Night Sky a ND filtry (pokud je máte). Nějaké filtry budou k zapůjčení pro účastníky workshopu.
  • Cena workshopu: pro členy Klubu VFFOTO 6 750 Kč, pro nečleny 6 950 Kč
    (Nejste členem Klubu VFFOTO? Můžete se jím stát [členství je bezplatné] přihlášením na https://www.vffoto.com/klub-vffoto ).
  • Cena zahrnuje: Odborné vedení po celou dobu workshopu
  • Cena nezahrnuje:
    Ubytování: Není součástí mnou poskytované služby. Můžete si je zajistit sami, nebo využít k ubytování doporučený, nově rekonstruovaný několikapatrový vícepokojový dům přímo v historickém centru Senje, pár minut k moři i k pevnosti Nehaj. Velká, plně vybavená kuchyně a jídelna, připojení k internetu přes WiFi.
    Cena navrženého ubytování pro účastníka podzimního workshopu je 2800 Kč. Tuto službu neposkytuje organizátor workshopu, platíte přímo majiteli-poskytovateli služby na místě. Ubytování je doporučené, samozřejmě si můžete sami zajistit jiné ubytování v okolí.
    Dopravu: S ohledem na náklady je ideální když se domluví 3-4 účastníci na společné cestě automobilem. Mohu předat kontakty typz nabízím/poptávám dopravu. Tak, abyste si domluvili posádky pro cestu.
    Stravu: Je možné vařit (v navrženém ubytování je plně vybavená kuchyně, velký supermarket je vzdálený asi 100 m od domu). S ohledem na nepředvídatelnou epidemiologickou situaci nemusí být moc reálné chodit na jídlo do restaurací.

Chcete účastí na Podzimním krajinářském a dlouhočasovém workshopu někoho obdarovat?

Vystavení dárkového certifikátu (A4) v pdf a zaslání e-mailem je zdarma, vyplňte prosím v přihlášce v patřičném poli jméno obdarovaného - budoucího účastníka.

Pro workshop platí všeobecné smluvní podmínky (VSP), dostupné online na https://www.skorepa-photo.com/fotokursy/smluvni-podminky-36

Důležité upozornění:
Přihlášku vám potvrzuji a doklad s údaji k platbě zasílám obvykle v průběhu 1–2 pracovních dnů.
Co nedokáži neovlivnit, to je případné zablokování mé zprávy na antispamových filtrech.
Jestliže vám e-mail ode mne nepřijde během několika dnů, zkontrolujte složku „koš“, „nevyžádaná pošta“ či „spam“ ve vašem mailu a pokud zpráva není ani tam, připomeňte se mi znovu.

K závaznému přihlášení na Podzimní fotografický workshop krajiny, architektury a dlouhých expozic v Chorvatsku 2023 prosím vyplňte následující údaje:








* Souhlas se smluvními podmínkami

Doporučení ubytování

2121587

Váš komentář k článku

Pište prosím jen komentáře, kterými se vyjadřujete k tématu. Políčka označená červenou hvězdičkou jsou povinná a bez jejich vyplnění nebude Váš text uložen v databázi. viz nápověda


*
*
12221616
*
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Tento článek zatím nikdo nekomentoval.
hledat
×
Chci, abyste se na mém webu cítili jako doma. Kde všechno funguje jak má (k tomu slouží nutné technické cookies ), ale nikdo vás nešpehuje a neobtěžuje. Proto nepoužívám žádná matketingová či analytická cookies.